Myytävät koirat

Kuura etsii omaa ihmistä. 

Se on Viiman pentu ja Sateen veli, niistä tietoa lisää sivulla paimenkoirat: https://www.jarvensivuntila.com/paimenkoirat/

Kuura on syntynyt 16.2.2020 ja palautui meille alkutalvesta 23, muuttuneiden elämäntilanteiden vuoksi. Rodultaan se on siis Bordercollie. Se on tunnistusmerkitty ja rekisteröity kennelliittoon.

Kuura on avoin ja iloinen kastroitu uros. Se rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee muiden koirien kanssa toimeen. 

Tavoitteelliseen kotiin se ei ole mikään paras valinta missään lajissa, sen kanssa on tehty mitään hyvin vähän, mutta se kyllä oppii nopeasti, että varmaan johonkin yhteisiin harrastuksiin olisi mukava koira. 

Paimennuksessa se on syttynyt, mutta vielä sillä on aika vauhdikasta menoa. Sillä ei ole vielä ohjattavuutta eläimillä. Työkoiraksi sillä on siis ehkä vähän turhan pitkä matka ikään nähden.. mutta paimennusta sen kanssa toki muuten voisi harrastaa halutessaan, Kuura kyllä siitäkin tykkää. 

Sen kanssa on lenkkeilty vetovaljaiden kanssa, se osaa siis olla vetokoirana. Pääasiassa se kuitenkin lenkkeilee muiden koirien kanssa  vapaana juosten, joskus hihnassakin.

Kuura on leikkisä ja palkkautuu leluin ja herkuilla. 

Kuura tahtoisi oman ihmisen ja kodin, missä se saisi rakkautta ja paikan jonkun kainalosta. Se pitää myös lapsista ja on tottunut kissoihin.

Lisää tietoa anu.andersson@gmail.com tai puh 045-1359814