Nautapaimennus

Nautapaimennusta asiakkaan treenintarpeen mukaan joko treenialueella tai pellolla. Mahdollista myös sisätreeni pihatossa, jossa mm saadaan käytävillä järjestettyä hyvin kohtaamisia. 

Treenejä järjestetään ympärivuoden. Treenitarha ja pyöröaitaus on valaistu, joten myös iltatreenit onnistuu.  

Sovi treeni erikseen Anun kanssa.  

35,00 €

Tervetuloa paimentamaan!

Muistattehan, että liikutte tilallamme koiranne kanssa omalla vastuullanne. Mikäli koira aiheuttaa tilan eläimille vahinkoa, on omistaja korvausvelvollinen.

Koiraa saa ulkoiluttaa tilan alueella kytkettynä. Vanhan navetan takaa löytyy järvi, jonne saa koiran viedä kesällä uimaan, ranta on mutapohjainen.

Eläinsuojiin ei saa omatoimisesti mennä ja pihassa tarhattuihin eläimiin koirien kanssa pidetään turvavälit, eikä eläimiä saa mennä suotta häiritsemään.

Kerääthän koirasi jätökset. Pihaton kulmalta löydät isot roskasäiliöt, minne kakkapussin saa tiputtaa. Tapahtumissa ja paimennuspäivillä pyrimme järjestämään roskiksia enemmänkin tarjolle.

Ulko-wc löytyy tilapuodin sisäänkäynnin oikealta kulmalta. Sisälle taloon saa aina treenejen yhteydessä ja paimennuspäivissä mennä käymään vessassa. Sisä-wc löytyy heti ulko-ovesta sisälle mennessä oikealta puolelta.

Mikäli tulet toiselta tilalta tai olet käynyt toisella tilalla paimentamassa, on tassut ja kengät hyvä desinfioida ennen tilalle tuloa ja myös tilalta omalle tilalle lähteissä. Emme vastaa tarttuvista taudeista.